Történetünk

Több, mint 20 éve dolgozunk az üveges szakmában. Közel 8 éve önálló saját cégben állunk ügyfeleink rendelkezésére az ország egész területén.


Szinte mindent láttunk már, amit üvegből meg lehet valósítani, legyenek azok üvegkorlátok, járható üvegfelületek, térelválasztó üvegfalak, üvegajtók, előtetők, egyedi zuhanykabinok, zuhanyfalak, zuhanyajtók, kádparavánok és akár csempe helyett dekorüvegek.

A tapasztalat nálunk a minőséggel és a korrekt árakkal jár együtt. A megrendelt üvegeket a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak megfelelően építjük be. Igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani az ügyfeleink részére. Minden esetben az üveg gyártásának megkezdése előtt, a helyszínen pontos gyártási méreteket veszünk, ahol kollégáinkkal meg tudja beszélni, illetve tanácsot, segítséget tud kérni, hogy a hely adottságaihoz mi a legoptimálisabb kivitelezési javaslat.

kiss-laszlo

Aktuális

A megrendelt terméket a sok évtizedes szakmai tapasztalat alapján, a legjobb tudásunk szerint, szenvedéllyel és magas minőségű és esztétikai igénnyel készítjük el Önnek.

Miért érdemes minket választania?

Mert a megrendelt terméket a felméréstől, kb. 2-3 héten belül, a sok évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján, a legjobb tudásunk szerint, az Ön igényének megfelelően, szenvedéllyel, magas minőségi és esztétikai igénnyel és a legjobb ár / érték arányban készítjük el Önnek.

  • Több, mint 20 éves tapasztalat

  • Minőség precizitás, pontosság, megbízhatóság

  • Az egyik legjobb ár- / értékarány

  • Egyedi kiszolgálás

  • Tiszta munkavégzés

Egyedi üveg készítés